Laboratorul pentru Formare în Economie Circulară

Laboratorul de Studii și Formare în Sustenabilitate este un centru de excelență în domeniul educației pentru sustenabilitate și cercetare. În acest laborator, ne dedicăm formării și instruirii viitorilor lideri și profesioniști în domeniul sustenabilității, oferindu-le oportunitatea de a aprofunda și dobândi cunoștințele necesare pentru a le putea utiliza în activitatea lor profesională sau în viața lor personală.

Prin dezvoltarea și livrarea unor cursuri cuprinzătoare, laboratorul nostru acoperă o gamă largă de subiecte legate de sustenabilitate, de la principii fundamentale la aspecte mai complexe ale strategiilor și politicii de sustenabilitate. Cursurile noastre sunt concepute pentru a încuraja gândirea critică și pentru a oferi cunoștințele necesare pentru a aborda provocările legate de sustenabilitate din lumea reală. Pe lângă componenta educativă, Laboratorul de Studii și Formare în Sustenabilitate este și un centru de cercetare în cadrul căruia au fost realizate numeroase studii ce au contribuit la înțelegerea și abordarea problemelor de sustenabilitate, oferind astfel un fundament solid pentru viitoarele inițiative și politici.

Astfel acesta este un catalizator pentru schimbare, un loc unde educația, cercetarea și inovația se întâlnesc pentru a genera soluții durabile și a forma viitorii lideri în domeniul sustenabilității.

Laborator Taxonomie și Standardizare în Economie Circulară

Laboratorul de Transformare Digitală și Analiza Datelor

Laboratorul pentru Bioeconomie Circulară

Laboratorul pentru Evaluarea Calității Solului

Laboratorul pentru Antreprenoriat

Scroll to Top