Servicii

Rolul IRCEM în cadrul inițiativei comune a Comisiei Europene și a Comitetului Economic și Social European prin ECESP, pe care si l-a asumat încă din 2018 este acela de a facilitarea tranziției de la economia liniară la economia circulară a României, precum şi maparea modelelor de bună practică, proiecte, acțiuni și/sau politici publice calate pe economia circulară.

Astfel, cartografiem și analizăm practicile circulare din România pentru a le raporta comisiei spre a fi mediatizate și susținute ca atare.

IRCEM colaborează cu universități, companii, institute, clustere, start-up-uri și autorități publice pentru a dezvolta proiecte care au ca scop tranziția la economia verde pentru clienții noștri. Ca partener de cercetare, dezvoltare și inovare, contribuim la crearea valorii adăugate și a competitivităţii sporite în sectoarele publice și private.

Astfel, aplicăm abordarea noastră multidisciplinară într-o gamă largă de proiecte, de la mici proiecte de testare, verificare și evaluări de expertiză, la programe de cercetare și sau dezvoltare locale, naționale și internaționale cu scalare în diferite domenii ale economiei circulare, mai jos regăsiți serviciile pe care IRCEM le oferă.

Contactați-ne

Pentru a discuta nevoile specifice ale dumneavoastră și pentru a afla cum vă putem ajuta în călătoria către o economie circulară, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare etapă a tranziției!

Scroll to Top