COLOR CIRCLE – COnnecting and empowering LOcal authorities with Research capacities to unlock the full potential of CIRCuLar Economy

Acronim: COLOR CIRCLE

Perioada de implementare: 14.07.2020 – 31.07.2022

Număr GA: 2473-23

Scopul proiectului: Obiectivul proiectului este de a împărtăși bunele practici privind economia circulară, de a implica capacitățile de cercetare pentru a consolida autoritățile locale și de a îmbunătăți politicile publice regionale. Proiectul este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Universitatea Hesam, Franța (lider de proiect); Universitatea de Științe Aplicate Van Hall Larenstein, Olanda; Consiliul Regional Burgundy-Franche-Comté, Franța; Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, România; Centrul Regional de Inovație din Boemia Centrală, Republica Cehă și Consiliul Provincial Granada, Spania.

Despre proiect: În cadrul proiectului nu nr. PGI05896 coordonat de ADR CENTRU în calitate de partener, Institutul pentru Cercetare în Economia Circulară și Mediu „Ernest Lupan” – IRCEM, a realizat analiza situației actuale a economiei circulare în Regiunea Centru și a dezvoltat un plan de acțiune pentru îmbunătățirea politicii care contribuie la sprijinirea și dezvoltarea economiei circulare în Regiunea Centru. Această analiză a proiectului COLOR CIRCLE are ca scop sprijinirea dezvoltării economiei circulare în zonele urbane mici prin crearea unor parteneriate solide între autoritățile locale și mediul academic regional și prin implementarea unor măsuri inovatoare pentru a crește capacitatea autorităților locale de a-și realiza întregul potențial al economiei circulare.

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Leave a Comment

Scroll to Top