Circular Economy Hackathon

Acronim: Hackathon

Perioada de implementare: 15.04.2020- 30.09.2021

Număr GA: 13069

Tipul proiectului: Național

Scopul proiectului: Circular Economy Hackathon este un concurs de idei cu focus pe stimularea inovației. Participanții vor lucra pe echipe cu scopul dezvoltării ideilor, implicând studenți la nivel de licență, master, doctorat, post-doctorat și proaspăt absolvenți, într-un proces de proiectare și reproiectare a orașelor/zonelor/regiunilor pentru circularitate. Scopul este de a examina profund și de a descoperi problemele de bază ale așezărilor actuale. Evenimentul, care va fi în întregime online și va avea un scop internațional, își propune să dea naștere unor activități inovatoare și antreprenoriale pentru 8 macro-zone tematice.

Despre proiect: Hackathonul se adresează echipelor de studenți la nivel de licență, master, doctorat, post-doctorat și proaspăt absolvenților ai oricărei universități din România, care sunt pasionați de economia circulară și care doresc să se implice. Mai multe informații despre cerințe și proceduri pot fi găsite în Regulament. Candidații și echipele lor vor avea timp să-și prezinte ideile de proiect în perioada 11-12 iunie 2021.

Participanții vor avea ocazia să dezvolte, să definească soluția echipei lor și să o prezinte grupului de experți la sfârșitul celei de-a doua zi. Juriul va analiza proiectele și va nominaliza echipele câștigătoare pentru fiecare provocare.

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Leave a Comment

Scroll to Top