Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Protecția Mediului

Departamentul de Cercetare și Dezvoltare Comunitară Durabilă se dedica analizei și promovării practicilor durabile în comunități, punând accentul pe soluții inovatoare care favorizează dezvoltarea armonioasă și responsabilă a societății. Acest departament îmbrățișează principiile dezvoltării durabile și le integrează în strategiile comunitare, urmărind atât protejarea mediului, cât și asigurarea unei calități a vieții superioare pentru membrii comunității.

 • Activități principale:
  • Realizarea de studii și cercetări privind nevoile comunităților și identificarea oportunităților de dezvoltare sustenabilă.
  • Propunerea și implementarea de proiecte comunitare centrate pe practici durabile și responsabile.
  • Organizarea de ateliere, seminarii și campanii de sensibilizare pentru a educa publicul și a impulsiona participarea activă la acțiunile comunitare sustenabile.
  • Colaborarea strânsă cu autoritățile locale, ONG-uri și alte instituții pentru a crea strategii integrate de dezvoltare comunitară durabilă.
  • Monitorizarea și evaluarea proiectelor implementate, asigurându-se că acestea rămân relevante și eficiente în dinamica comunităților moderne.

Departamentul de Cercetare în Dezvoltarea Urbană și Teritorială Durabilă

Departamentul de Cercetare în Agricultură, Sol și Responsabilitate Alimentară

Departamentul de Cercetare Economică și Resurse Umane

Departamentul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare

Departamentul de Cercetare în Educație și Formare Profesională

Teme

Proiecte

Echipă

Scroll to Top