Conferință Alba Iulia, proiect ”EURE – Effectiveness of Environmental Urban policies to improve Resources Efficiency”

Conferință Alba Iulia, proiect ”EURE – Effectiveness of Environmental Urban policies to improve Resources Efficiency”

Am avut deosebita plăcere să fim prezenți ieri la Alba Iulia în cadrul proiectului ”EURE – Effectiveness of Environmental Urban policies to improve Resources Efficiency” în cadrul căruia Dan Clinci a prezentat ”Planul de Acțiune privind Economia Circulară a Municipiului Alba Iulia 2021-2030”.

În cadrul evenimentului am expus viziunea și cele patru direcții mari de acțiune pe care noi le recomandăm municipalității pentru tranziția către economie circulară și anume:

Alba Iulia – Zero-waste city

Alba Iulia – Innovative city of the future

Alba Iulia – Resilient and healthy city

Alba Iulia – City with opportunities for all

Fiind considerat un centru economic și administrativ cu o influență semnificativă la nivel regional, Municipiul Alba Iulia deține potențialul de a fi un oraș pionier în Regiunea Centru în ceea ce privește economia circulară urbană. Facilitarea circularității în context urban implică însă implementarea de politici urbane și regionale noi sau revizuite, având la bază cunoștințe privind economia circulară. De aceea, ”Planul de Acțiune privind Economia Circulară a Municipiului Alba Iulia 2021-2030” este o unealtă în facilitarea tranziției către economie circulară.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”EURE”]

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Leave a Comment

Scroll to Top