Ivitație de participare la concursul de regenerare urbană

Ivitație de participare la concursul de regenerare urbană

În cadrul Nopții Cercetătorilor Europeni, Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” te invită să te lași captivat de peisajul urban din jurul tău, să devii din simplu trecător un explorator al spațiilor urbane.

Te provocăm astfel să cercetezi resursele urbane – zone de locuit, spații industriale, parcuri, scuaruri, terenuri virane, etc. – aflate acum în adormire, dar care prezintă potențial de regenerare și reutilizare în folosul comunității. Aceste resurse care sunt nevalorificate în acest moment, pot reprezenta un prim pas catre retrezirea la viață a spațiilor urbane și a inițiativelor comunitare.

Raspunde la întrebarea „Care ar fi acele elemente (spații) ale orașului meu care ar putea fi reintegrate în viaţa comunităţii urbane?”, documentează apoi existența și istoria lor și fii cercetător pentru o noapte!

Vă invităm să vizitați pagina concursului deoarece înscrierile se vor relua curând, pentru a da posibilitate mai multor persoane să participe la acest concurs. La finalul concursului vor exista premii atractive. https://scicommtoolbox.ro/act…/regenerare-urbana-nc2021…

De asemenea, vă reamintim că în data de 25 septembrie aveți posibilitatea de a participa la ReCoN-nect Community Talk #6 Cluj-Napoca – O plimbare urbană ghidată, cu explicații și discuții prin care vom înțelege mai bine importanța regenerării urbane.2020

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Leave a Comment

Scroll to Top