Europe Ambition 2030 Meeting

Europe Ambition 2030 Meeting: ‘Which Alliances to transform Europe on the basis of Agenda 2030’

IRCEM a participat alături de alţi stakeholderi la evenimentul realizat de European Partners for Environment. Scopul acestei prime întâlniri a fost de a reuni stakeholderi relevanţi care să continue inițiativele luate și recomandările formulate de Platforma UE multipartită privind SDG, Think 2030, IUCN, Grupul Internațional pentru Progresul Social și raportul către Clubul de la Roma despre „Transformarea este fezabilă” și după evenimentele de la Roma, Bruxelles și Milano în 2017 și 2018. Astfel, grupul informal Europa Ambition 2030 a dezbătut ” Which alliances to transform Europe on the basis of Agenda 2030?” în 25 februarie după-amiază la CESE.

Printre subiectele dezbătute se numără consolidarea unui „ecosistem” eficient al actorilor care să transforme Europa și să asigure o mai bună bunăstare pentru locuitorii săi și să asigure un „spațiu de operare sigur”; o strategie integrată a lanțului de valori cu multe părți interesate care să vizeze SDG-urile și granițele planetare, cum ar fi economia circulară și eficiența resurselor, tranziția climatică și energia, bio-economia și agricultură durabilă, stilul de viață și comportamentul, finanțele incluzive și durabile.

Agenda evenimentului!

Vă aşteptam la următoarele întâlniri:

  • 16 aprilie 2019, București. România Președinția UE. Implementarea Agendei 2030;
  • 21 mai, 2019, Roma. Deschiderea Festivalului italian pentru dezvoltare durabilă. Conferința europeană. A doua conferință privind SDG-urile, climatul și viitorul Europei. „Un salt înainte”;
  • Iunie 2019. Londra. Cea de-a IV-a Conferință privind investitorii bazați pe valori și SDG-urile „Primăvară financiară pentru oameni și planetă”, incluzând, în special, inițiativele dedicate Mileniului și blocului pentru finanțe incluzive și durabile.
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Scroll to Top