Implementat de către
Institutul pentru Economie Circulară şi Mediu

Durată

Buget

Finanțator

Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat 2014

Înscrie proiecte până pe 12 mai, pentru a beneficia de workshop-uri şi şansa de a câştiga o finanţare de 3000 RON!

În perioada 14.05-15.07.2014 Centrul pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională va organiza Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat 2014, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ClujBub, Cluj IT, CPADDD, Asociaţia Patronilor şi Meseriasilor Cluj-APM, OIPPIMM, Multifinanţare, Consorţiul de Inginerie Economică-CIER şi Primăria Cluj-Napoca. O competiţie de antreprenoriat inovativ şi social pentru studenţii din România.

Aceștia pot înscrie idei de afaceri care să corespundă atât antreprenoriatului inovativ cât şi celui social, idei care pe lângă obținerea de profit, urmăresc să aibă un impact pozitiv în societate, indiferent de domeniul de activitate.

Festivalul se adresează studenţilor cu specializări dintr-o paletă variată de domenii ale ştiinţei, putând astfel lansa proiecte care vor cuprinde 6 mari categorii:

  • Medicină;
  • Inginerie Tehnologică;
  • Arhitectură, Arte şi Design,
  • Ştiinţe Umaniste şi Sociale;
  • Economie;
  • IT & C-Tehnologie‎

Cei interesați trebuie să formeze echipe de maximum 3 persoane (studenți la licență sau masterat) și să completeze un formular pe site-ul cido-org.ro.

Data limită de înscriere este 12 mai 2014.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu multidisciplinar, format din specialiști cu experiență în antreprenoriatul inovativ cât şi cel social.

Juriul va desemna 3 echipe câștigătoare, care vor primi câte 2000 de RON pentru dezvoltarea proiectului. De asemenea, în urma unui vot din partea publicului, va fi acordat un premiu de popularitate, în valoare de 1000 de RON pentru cele două secțiuni.

Pe lângă premii în bani, participanții vor urma stagii de pregătire la CIDO unde vor participa la o serie de seminarii de informare și instruire pe tema antreprenoriatului inovativ și social, unde vor învață:

  • cum să identifice idei de afaceri atât din cadrul antreprenoriatului inovativ cât şi a celui social;
  • cum să creeze modele de afaceri sustenabile;
  • cum să transmită mesaje convingătoare către finanțatori, parteneri sau viitori clienți.

Responsabil proiect: Bianca Bercea
Contact: 0741-565818
e-mail:office@cido-org.ro

Pentru mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul www.cido-org.ro