Implementat de către
Institutul pentru Economie Circulară şi Mediu

Durată

Buget

Finanțator

Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat 2012

Centrul pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională (CIDO)

Îţi premiază spiritul antreprenorial!

Înscrie-te până la data de 5 decembrie 2012 la Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat şi ai posibilitatea să câştigi premii în valoare de peste 4.000 lei, şi de asemenea, posibilitatea de a obţine o finanţare nerambursabilă în valoare de 10.000 euro pentru iniţierea unei afaceri din partea Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Oficiul Teritorial Cluj-Napoca.

Festivalul este dedicat tuturor studenţilor de la toate facultăţile, la nivel licenţă şi masterat din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Se pot forma echipe de maxim 5 persoane sau se poate participa individul.

Festivalul se desfăşoară pe două secţiuni:

  • Secţiunea BUSINESS PLAN presupune iniţierea unei afaceri prin crearea unui plan de afacere şi oferă câştigătorului sau echipei câştigătoare un premiu în valoare totală de 2000 lei. CIDO vine în ajutorul participanţilor prin organizarea unui workshop exploratoriu, unde vor putea afla mai multe informaţii despre paşii unui plan de afacere sustenabil.Înscrierile pentru această secţiune se fac la http://tinyurl.com/c4y829p
  • Secţiunea PROVOCĂRI ANTREPRENORIALE presupune rezolvarea provocărilor din mediul de afaceri. Echipele vor avea sarcina de lucru să gestioneze o problemă dată din mediul lucrativ ale companiilor participante la eveniment. Temele (situaţiile problematice) pentru această secţiune vor fi cu tentă generală, pentru a oferi egalitate de şansa tuturor participanţilor. Câştigătorul sau echipa câştigătoare va primi premii în valoare de 2000 lei!Înscrierile pentru această secţiune se fac la http://tinyurl.com/cfc6k7l

Se poate participa la una sau la ambele secţiuni. Mai multe detalii se găsesc la www.facebook.com/CIDO.ORG şi http://www.facebook.com/events/485787678109823/.

 

Premiază-ţi spiritul antreprenorial!